Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Møller Bil Molde får du alt du trenger til bilen din

Møller Bil Molde tilbyr salg av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. I tillegg tilbyr vi en rekke tjenester innen service og reparasjon, enten du trenger service, EU-kontroll, ruteskift eller rutereparasjoner på bilen. På vårt spesialverksted har vi svært mye spesialverktøy og utstyr til Volkswagen slik at bilen din holder den samme høye kvaliteten lengre. Vi har også et eget dekkhotell og hjelper deg med dekkskifte, samt vask, kontroll og lagring av dekkene dine.

Er du på jakt etter en ny Volkswagen? Kom gjerne innom oss for god rådgivning og prøvekjøring. I tillegg tilbyr vi deg gunstige avtaler for forsikring og bilfinansiering hvis du har behov for lån eller leasing av bil. Vi kan også kjøre eller hente deg på steder i nærområdet.

Møller Bil Molde AS ble etablert i 1939, den gang som Bjarne Rødseth, og er et selskap i Møller Gruppen. Vi befinner oss på besøksadressen Verftsgata 3 i Molde. I dag er vi 35 ansatte og omsetter for rundt 210 millioner kroner. Våre grunnverdier er å være åpen og ærlig, tydelig, initiativrik og omtenksom. Det er våre kunder som er vår arbeidsgiver – derfor er fornøyde kunder helt avgjørende for oss!

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 42 bilforhandlere på tvers av landet. Alle våre forhandlere har også bilverksted, hvorav 11 av bilverkstedene har konkret spesialisering innen bilskade. Møller Bils ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos oss skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje raskt, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på billån og bilforsikring eller å bestille en EU-kontroll, for å nevne noe. Velkommen til oss i Møller Bil.

Åpningstider

Salg

 • Mandag - Fredag
  08:30 - 16:30
 • Lørdag
  10:00 - 14:00

Delelager

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 16:00

Verksted

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 16:00
Se åpningstider for andre avdelinger ››