Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Helt nye T-Roc, en City-SUV fra Volkswagen

Publisert 22.november 2017

Volkswagen har lansert en av sine mest spennende nyheter: T-Roc. Denne nye SUV-en er Tiguans sporty lillebror på størrelse med en Golf. T-Roc står nå klar for prøvekjøring hos oss! Velkommen innom.

Bygg din perfekte T-Roc

T-Roc er lansert i tre forskjellige utgangspunkt:

  • T-Roc
  • T-Roc Design - for ett uttrykksfullt design i hverdagen
  • T-Roc Sport - for å gi ett sportslig inntrykk

Skill deg ut med tofarget lakk som gir inntrykk av sporty design (ekstra utstyr).I tillegg til lakkfargen på karosseriet kan du velge en annen farge til taket, sidespeilene og A-stolpen.
Førerplassen er utformet med tanke på behagelige kjøreopplevelser. Med multifunksjonsratt, som er standardutstyr fra utstyrsnivået T-Roc Design, styrer du dessuten mange funksjoner uten å ta hendene fra rattet. Active Info Display leveres som ekstrautstyr (standard for T-Roc Sport) dersom du ønsker et fleksibelt digitalt alternativ til de kjente runde instrumentene.

interior t-roc

Topp moderne teknologi

I Volkswagens biler vil du alltid føle deg trygg. Front Assist er standard til T-Roc og inkludere City-nødbremsfunksjon og fotgjengerregistrering som hjelper deg når du er på farten. Registrerer systemet at du er i fare for å kjøre inn i bilen foran deg, varsles du optisk og aukustisk mens systemet forbereder deg på en eventuell nødbremsing, innenfor systemets begrensinger. Dersom du ikke reagerer, starter systemet automatisk nedbremsing av bilen.

t-roc emblem

Bilnorge.no er uten tvil begeistret for nye T-Roc.
Les deres artikkel her (ekstern side).

Drivlinjer:

T-ROC 115 hk TSI   kr 291.700

T-ROC DESIGN 115 hk TSI   kr 309.100
T-ROC DESIGN 150 hk TSI DSG   kr 348.400
T-ROC DESIGN 150 hk TDI 4MOTION+DSG  kr 410.000,-

T-ROC SPORT 150 hk TDI 4MOTION+DSG   kr 429.200
T-ROC SPORT 150 hk TSI DSG   kr 367.100
T-ROC SPORT 150 hk TDI 4M DSG   kr 428.600
T-ROC SPORT 190 hk TSI 4M DSG   kr 433.600

Ta kontakt med oss i dag for å motta et uforpliktende tilbud på nye T-Roc.