Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon av bil hos Møller Bil Molde

Møller Bil Molde tilbyr en rekke tjenester innen service og reparasjon av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi har et spesialverksted for Volkswagen der vi utfører alt fra EU-kontroll og service til ruteskift og mekaniske reparasjoner. Hvis du trenger dekkskift, hjelper vi deg både med bytting, vask, kontroll og lagring av dekkene dine på vårt dekkhotell.

Møller Bil Molde har spesialutdannede og hjelpsomme fagfolk som kun jobber med Volkswagen, og vi bruker alltid originale bildeler fra Volkswagen. I tillegg har vi tilgang til fabrikkens systemer, som både hjelper oss med å finne feilene på bilen og hvordan reparasjonen skal utføres i spesielle tilfeller. Vi oppdaterer også softwaren i bilene – online med Volkswagens bilfabrikk. Bilmekanikerne har spesialverktøy og spesialutstyr til Volkswagen slik at vi sikrer at bilen din holder den samme høye kvaliteten lengre.

Hos oss er alltid du i fokus, og du skal være trygg på at din Volkswagen blir tatt hånd om av autorisert personell med kvalitet. Fornøyde kunder er helt avgjørende for oss!